phone
open
waterdichting Sint-Amandsberg

Waterdichtingswerken

Het Aquaproof gamma waterdichtingscoatings

Het Aquaproof gamma bestaat uit een aantal producten met verschillende karakteristieken. Dit staat ons toe om steeds de goede oplossing te bieden naargelang de toestand van de werf en de weersomstandigheden tijdens uitvoering. Deze producten worden geproduceerd en zijn ontwikkeld door zusterfirma Hevadex

  • Aquaproof Cemflex is een waterdichte cementcoating die flexibel is doordat hoogwaardige polymeren zijn toegevoegd. Deze coating kan tevens aangebracht worden op vochtige ondergronden. Hierdoor is deze coating bijna het hele jaar door inzetbaar. De cementbasis van deze coating zorgt er ook voor dat deze bestand is tegen negatieve waterdruk. Hierdoor zijn neerwaartse overlappingen overbodig en kan de coating niet losgeduwd worden door omgekeerde waterdruk. Dit zorgt voor een vereenvoudiging van de uitvoeringsmethode en hoge duurzaamheid. 
  • Aquaproof Reactive is een kant en klaar waterdichtingsproduct op basis van zuivere polymeerharsen. Deze kan worden aangebracht op zowel droge als vochtige ondergronden. Dit product is geschikt voor behandeling van uitzettingsvoegen, funderingsaanzetten, kelderwanden en kelderdaken. 
  • Aquaproof 2K staat voor een 2-componenten bitumineuze waterdichtingscoating. Deze bitumenemulsie werd met polymeer gemodificeerd om een duurzame binding te verkrijgen en wordt door een katalysator versneld gebroken waardoor een ogenblikkelijke droging mogelijk is. Deze instant waterresistentie is zeer belangrijk voor horizontale toepassingen.

De ervaren en eigen uitvoeringsteams van Hevadex Applications bieden de levering en plaatsing van waterdichting met 10-jarige garantie. Hevadex Applications is het plaatsingsbedrijf van de Hevadex Group. Onze Aquaproof-producten worden in BelgiĆ« enkel aangeboden met plaatsing; voor andere landen, gelieve ons te contacteren.

Vraag vrijblijvend een offerte voor onze waterdichtingswerken

ctav2-image